Eiskje Clason

Eiskje ClasonBegin 2011 verscheen Eiskje’s eerste boek Babypraat, gebaren met je baby en dreumes. Voor boekhandels en bibliotheken verzorgt ze op verzoek Workshops Babypraat: babygebaren met je baby en dreumes. Eiskje is in 1975 geboren in Arnhem. Ze doorliep daar de basisschool en het VWO. In 1991 gaven haar ouders haar de kans om een jaar Highschool te volgen in de Verenigde Staten met levenslange vriendschappen als gevolg. Terug in Nederland rondde ze haar middelbare school af en studeerde ze in Leiden. Na een uitstapje bij de studie Talen en Culturen van Latijns-Amerika vond ze haar plek bij Algemene en Gezinspedagogiek. In 2004 studeerde ze af als gezinspedagoog.

Sinds 2002 werkt ze voor verschillende werkgevers aan de gezondheid van kinderen en volwassenen. De rol van ouderschap en opvoeding staat hierin centraal.

In 2004 hoorde ze over babygebaren met jonge kinderen en ze besloot hier zelf mee aan de slag te gaan. Eerst samen met enthousiaste gezinnen in de Leidse regio en later met haar eigen kinderen. Deze ervaringen zijn natuurlijk in het boek en op deze website verwerkt.

In de toekomst hoopt ze een pilot onderzoek te doen naar de effecten van babygebaren. Eiskje woont samen met Michel en heeft een zoon en een dochter.

Eén gedachte op “Eiskje Clason

 1. Thea Jurina

  Ha Eiskje, ik zag via twitter jouw naam en bedrijf voorbij komen. Ik heb zelf nav mijn zwangerschapservaringen en bevallingen een bedrijf gestart voor zwangerschapscoaching; met als doel om vrouwen te laten genieten van hun zwangerschap en met ze af te stemmen/contact te maken met een mooie/passende bevalling.

  Ik doe dit zowel 1 op 1 als online (als ook allebei). Mocht je vrouwen kennen die zin hebben om volledig van hun zwangerschap te genieten en zich vanuit vertrouwen willen voorbereiden op hun bevalling, wellicht zou je dan mijn website willen noemen.

  Ik wens jou alle goeds, babygebaren is iets wat mij enorm inspireert en waar ik erg van geniet (ik ken iemand in mijn omgeving die dit ook geeft).

  Stralende groet!

  Thea Jurina
  http://www.stralendzwangerenbevallen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.