Ook Babypraat Babygebaren in Wassenaar

Op donderdagavond 4 oktober 2012 verzorg ik voor vaders en moeders een workshop Babypraat Babygebaren. Dankzij de het Centrum voor Jeugd en Gezin Wassenaar kan de workshop gratis worden aangeboden aan maximaal tien ouders èn ligt er voor elke deelnemer een exemplaar van Babypraat; gebaren met je baby en dreumes klaar ter waarde van €16,95.

Ouders die willen luisteren naar hun kind hoeven niet te wachten tot hij of zij gaat praten. Baby’s en dreumesen kunnen hun behoeften al duidelijk maken met eenvoudige handgebaren. Deze gebaren, bijvoorbeeld voor “eten”, “drinken” en “spelen”, leren ze doordat hun ouders deze regelmatig voordoen in de juiste context.

Tijdens de Week van de Opvoeding bied ik workshops aan voor ouders van baby’s en dreumesen tot 2 jaar. Tijdens de avondworkshop is er veel ruimte voor persoonlijke vragen, en omdat ’s avonds de baby’s er niet bij zijn kan ik meer vertellen over de voordelen van het gebaren met jonge kinderen. Na afloop van deze workshop Babypraat Babygebaren zijn ouders op de hoogte van de mogelijkheden van babygebaren en kunnen ze thuis meteen aan de slag met het boek en de tips en trucs.

Inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start ik de bijeenkomst. Tegen half tien ronden we het af. De volgende dag kun je het geleerde al in de praktijk brengen.

Meedoen?

  • Er is plek voor maximaal 10 deelnemers
  • Alleen voor inwoners van Wassenaar (woon je ergens anders?)
  • Je bent ouder van een kind tot 24 maanden oud
  • Een deelnemer per gezin
  • Vooraf aanmelden

[easy_contact_forms fid=8]

Werkt het formulier niet? Stuur dan een sms 06-19928878 met je naam, en de plaats waar je de workshop wilt volgen.

Mailen kan ook info@eiskjeclason.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.