Workshop Babypraat Babygebaren in Hillegom

Gratis exemplaar voor deelnemers aan de workshop!

Op vrijdag 5 oktober 2012 zijn inwoners van de gemeente Hillegom van harte welkom bij de workshop Babypraat Babygebaren. Dankzij de gemeente Hillegom zijn er geen kosten verbonden aan de workshop en ligt er voor elke deelnemer een exemplaar van Babypraat; gebaren met je baby en dreumes ter waarde van €16,95 klaar.

Ouders die willen luisteren naar hun kind hoeven niet te wachten tot hij of zij gaat praten. Baby’s en dreumesen kunnen hun behoeften al duidelijk maken met eenvoudige handgebaren. Deze gebaren, bijvoorbeeld voor “eten”, “drinken” en “spelen”, leren ze doordat hun ouders deze regelmatig voordoen in de juiste context.

Tijdens de week van de opvoeding bied ik workshops aan voor ouders van baby’s en dreumesen tot 2 jaar. Tijdens de workshop is er veel ruimte voor persoonlijke vragen, maar het is geen activiteit voor de baby’s zelf. Je kunt dus met of zonder je kind deelnemen. Na afloop van deze workshop Babypraat Babygebaren zijn ouders op de hoogte van de mogelijkheden van babygebaren en kunnen ze thuis meteen aan de slag met het boek en de tips en trucs.

Meld je meteen aan om deze workshop ter waarde van €30,- gratis te volgen:

Meedoen?

  • Er is plek voor maximaal 10 deelnemers
  • Alleen voor inwoners van Hillegom (woon je ergens anders?)
  • Je bent ouder van een kind tot 24 maanden oud
  • Een deelnemer per gezin
  • Vooraf aanmelden

Door een afmelding is er één extra plek beschikbaar, de eerste die zich aanmeldt, mag vrijdag nog aanschuiven. Wacht wel tot je bevestiging krijgt.

[easy_contact_forms fid=4]

Mailen kan ook
info@eiskjeclason.nl

Eén gedachte op “Workshop Babypraat Babygebaren in Hillegom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.