Wil je ook aan de slag met Babypraat Babygebaren?

Begrijpen wat je kindje bezighoudt nog voor het kan praten, dat is iets heel moois. En ook iets heel eenvoudigs. Je kind leert dat van jou doordat je simpele handgebaren regelmatig voor doet. Net als zwaaien en wijzen. Het moeilijkste aan het gebaren met baby’s en dreumesen is dat je er wel wat geduld voor nodig hebt. Het kan twee maanden duren voordat je kind een gebaar gaat gebruiken.

Het boek Babypraat; gebaren met je baby en dreumes is zo geschreven dat zelfs vaders en moeders met een drukke agenda en weinig slaap het kunnen lezen en snel aan de slag kunnen. Stap voor stap vertel ik in het boek hoe je het aanpakt en wat je kunt verwachten

In het boek staan heel veel voorbeelden en manieren om het gebaren uit te proberen in jullie gezinssituatie. Vind je het leuk om een workshop te volgen bij mij? Dat kan, maar het is absoluut niet nodig om een cursus of workshop te volgen als je wilt gebaren met je horende baby of dreumes. Het boek helpt je goed op weg!

Is je kindje doof of slechthorend, zorg dan dat je ergens een cursus Nederlandse Gebarentaal kunt volgen.

Vragen stellen kan altijd, via deze website of twitter @babypraat, ik vind het heel erg leuk om alle ervaringen van jullie te horen. Mocht je het artikel van Mandy Pijl hebben gelezen in de krant, dan kan ik me voorstellen dat je ook graag een filmpje wil zien van de babygebaren in actie. Hieronder twee filmpjes, eentje van mijn dochter en een van mijn zoon.

Doe ook mee, en bestel vandaag nog mijn boek Babypraat, gebaren met je baby en dreumes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.