Boek en goed doel in één

Babypraat bannerMet babygebaren leren praten met je kindje én meteen een goed doel steunen. Dat kan als je het boek Babypraat van Eiskje Clason koopt. Per boek komt  1 euro ten goede aan de stichting Baby Hope.

Met het boek Babypraat leer je je kindje met babygebaren met jou te communiceren. In het boek staat stap voor stap uitgelegd hoe je kunt gebaren met kinderen van 6 maanden tot 2 jaar. Het boek is voorzien van mooie foto’s, duidelijke tekeningen en aanwijzingen.

Mooie link

Eiskje Clason verkoopt de boeken nu in eigen beheer en heeft op deze manier de kans om iets te doen voor het goede doel. Dat de gezinspedagoog voor stichting Baby Hope koos, is volgens haar meer dan zomaar een keuze voor een goed doel. Eiskje: “Ik vind dat er een mooie link is tussen het praten met je baby met gebaren en deze stichting. Allebei willen we immers een goede start van elk kind. Ik doe dat door ervoor te zorgen dat je met simpele gebaren kunt communiceren met je kindje en de stichting zorgt voor een goede hygiëne vanaf de eerste dag dat de baby is geboren. Zij verzamelen daarvoor ongebruikte materialen uit het kraampakket van thuisbevallingen en verdelen deze over projecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Ik hoop dat ik met deze actie ook de bekendheid van stichting Baby Hope vergroot.”

Geïnteresseerd?

Het geld wordt enkel beschikbaar gesteld aan de stichting als je jouw boek rechtstreeks via www.eiskjeclason.nl koopt. Een boek kost 11,95 euro inclusief verzendkosten.  Eiskje doneert minimaal 500 euro aan stichting Baby Hope. Wilt u meer weten over deze stichting? Op http://www.stichtingbabyhope.org/ vindt u meer achtergrondinformatie.

Hoe kun je helpen?

Voor informatie kun je mailen naar info(at)eiskjeclason.nl

Partners

Maatschap Shantala Massage, Clason Tekst & Redactie, Thea van Galen, Nataal Magazine, de Kraal & Mineraal, Kinderdagverblijf & BSO Tomtiedom, Soebar (nog niet compleet)

Het boek is ook te koop in de filialen van www.dekraalmineraal.nl in Den Haag en Delft. Ook daar gaat er van elk verkocht exemplaar 1 euro naar Stichting Babyhope.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.