Moeder en dochter maken het goed

Je kunt nu het boek Babypraat Babygebaren met je baby of dreumes rechtreeks hier bestellen voor 16,95 euro inclusief verzendkosten.

Hier vind je informatie voor deelnemers aan de workshop.

Zwangerschap en bevalling zijn niet zonder risico. Nu er in mijn omgeving weer een aantal baby’s worden geboren, is het is elke keer weer fijn om te horen dat moeder en kind het goed maken na de bevalling. En op kraamvisite kan ik er van genieten En op kraamvisite kan ik er van genieten hoe vrienden, bekenden of collega’s ineens in ouders zijn veranderd.

Ook met mijn Bureau voor Pedagogiek & Ontwikkeling blijf ik bezig met de allerjongsten. Ik ben bezig met een leuke nieuwe samenwerkingspartner waar ik jullie graag binnenkort over bijpraat. En samen met Denise Meijer hebben ik de theoretische onderbouwing van de werkzaamheid van Shantala Babymassage afgerond in opdracht van de Maatschap Shantala Babymassage. En oja! alle verschillende workshops die ik bij jouw organisatie, kinderdagverblijf of bij jou thuis kan komen verzorgen, heb ik netjes op een rij gezet.

Tenslotte heb ik de distributie van mijn boek nu in eigen handen. Om dat te vieren heb ik aan Stichting Baby Hope aangeboden om een gedeelte van de opbrengst van dit jaar aan hen te doneren. Zij verzamelen ongebruikte kraammaterialen uit de kraampakketten en verdelen deze over projecten in de hele wereld. Hiermee vergroten ze de kans dat men na bevalling een bevalling kunt zeggen dat het goed gaat met moeder en kind.

Heb je vragen, stuur me een mail en dan neem ik contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.