Spullen

Jannes gebaart hier KLAAR in zijn Silly Billyz slab. Hij is hier elf maanden oud.

Er zijn heel veel dingen die je niet nodig hebt als ouder, er zijn dingen die wel handig zijn en er zijn zelfs  dingen die essentieel zijn.

De Silly Billyz slabben vallen in de categorie handig, en voor ons gezin in de categorie essentieel. Zowel dochter als zoon droegen deze slabbetjes-met-mouwen en konden zodra ze daar aan toe  waren daardoor ongestoord zelf eten. Natuurlijk kan je ook zeggen dat de wasmachine het wel schoon krijgt. Op de een of andere manier lukt mijn wasmachine dat nooit.

Op de foto zie je mijn zoon, hij gebaart “klaar!”. Hij gebruikte heel veel babygebaren tijdens het eten. Dat het eten “op” was, dat hij “meer” wilde, of dat het gewoon “lekker” was.

De Silly Billyz zou je tussendoor kunnen uitspoelen zodat ze weer droog zijn bij de volgende maaltijd. Die aanbeveling geldt denk ik in een ander klimaat. Maar ze zijn aan de waslijn zo droog en als je twee of drie stuks hebt kom je een heel eind.

Dus… voor mij geen baby, dreumes of peuter zonder Silly Billyz slab en.. zodra je merkt dat de slab schoon weer af gaat, weet je dat je kind zonder kan.

De Silly Billyz schortjes, ook handig om mee te verven.

Deze slabbetjes zijn vooral handig als je kindje veel kwijlt. In heel veel kleuren!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.